Profil Perusahaan

 

Zhejiang Headman Filtration Téhnologi Co., Ltd.

(Saméméhna salaku Zhejiang Rongsun Filter Co., Ltd.), diadegkeun di propinsi Guangdong di 1999, ayeuna keur aya di kota Jiaxing, nyaéta salah sahiji usaha ngarah dina beurat-tugas Industri filter otomotif. Kalawan ibukota kadaptar ti 30 juta RMB, workshop 31 sarébu méter pasagi sarta leuwih ti 200 pagawé, Headman boga 10 juta kapasitas produksina taunan tina rupa-rupa saringan.

Ngaliwatan inovasi sarta ngembangkeun 20 taun ', Headman geus ngembangkeun leuwih ti 1000 jinis produk, nutupan mesin konstruksi, beurat-tugas truk, beus méwah, kapal, solar generator susunan, compressors hawa, pembangkit listrik, panyalindungan lingkungan, purifikasi, sarta loba lianna wewengkon industri patali. Parusahaan oge sarwa sababaraha pancén cocog OEM pabrik sacara internasional renowned ', ngadegkeun hubungan alus gawé babarengan kalayan sababaraha usaha well-dipikawanoh, kaasup di Doosan Grup, Pall Corporation. Ayeuna, Headman geus diala ISO9001, IATF16949: 2016 sertifikasi manajemén kualitas sistem, ISO 14000 sertifikasi manajemén lingkungan, mahluk salah sahiji korporasi diréktur mesin durukan panitia pakaitna filter internal Cina, sarta anggota Cina Téhnologi Market Association Filtration na separation Society.

Terus saluareun perusahaan nyaeta misi Headman urang. Simkuring hoyong tulus cooperate sareng anjeun nyieun brand global sarta kahareup hadé babarengan!

budaya perusahaan

POLISI kualitas: 

Mastikeun Control, terus dandan, terus Inovasi, Warudoyong Palanggan

Mastikeun kontrol: 

Ngadopsi spesifikasi téknis ti IATF16949: 2016 nepi mastikeun nerapkeun sistem manajemen kualitas pikeun mastikeun nu produk nu minuhan sarat customer urang.

Terus pamutahiran:  

ngaliwatan latihan, hidayah tur eksplorasi poténsi karyawan, ngamajukeun parusahaan keur mayeng ningkatkeun efisiensi, ngurangan ongkos, sarta tetep ngembangkeun sustainable.

Terus inovasi jeung kapuasan customer:

Terus ngembang model anyar produk cocog pikeun ngahontal saluareun ekspektasi customer tur ningkatkeun kapuasan customer.