Profili i kompanisë

 

Zhejiang kryeplaku Filtration Technology Co, Ltd

(I mëparshëm si Zhejiang Rongsun Filter Co, Ltd), është themeluar në provincën Guangdong në vitin 1999, tani është e vendosur në qytetin Jiaxing, është një nga ndërmarrjet kryesore në rëndë industrinë automotive filter. Me kapital të regjistruar prej 30 milion RMB, 31 mijë metra katrorë punëtori dhe më shumë se 200 punonjës, prijës ka 10 milion kapacitet vjetor të prodhimit të llojeve të ndryshme të filtrave.

Nëpërmjet inovacionit 20 vjet dhe zhvillimit, prijës ka zhvilluar më shumë se 1000 lloje të produkteve, duke mbuluar makineri ndërtimi, kamionë të rëndë, autobusë luksoze, anijet, vendos gjenerator dizel, kompresorë ajrit, termocentralet, mbrojtjen e mjedisit, pastrimin, dhe shumë të tjera fushat e industrive të lidhura. Kompania gjithashtu pret një numër të detyrave përputhen OEM prodhuesit më të njohur ndërkombëtarisht ", të vendosur marrëdhënie të mira të bashkëpunimit me një numër të ndërmarrjeve të mirë-njohur, përfshirë Grupin Doosan, Pall Corporation. Tani, prijës ka marrë ISO9001, IATF16949: 2016 Quality Management System certifikimit, ISO 14000 mjedisit certifikimit të menaxhimit, duke qenë një nga korporatat drejtor i Komitetit kineze brendshme motor me djegje shoqatë filtër, dhe një anëtar i Kinës Teknologjisë Tregut Shoqata filtrimit dhe Ndarja Shoqërisë.

Vazhdoi përtej ndërmarrje është misioni kryeplakut së. Ne do të doja të sinqerisht të bashkëpunojë me ju për të krijuar një markë globale dhe një të ardhme më të mirë bashkërisht!

KULTURË KORPORATIVE

CILËSISË POLITIKA: 

Mënyrë rigoroze të kontrollit, vazhdimisht Improvement, vazhdimisht Innovation, Kënaqshmëria Customer

Mënyrë rigoroze të kontrollit: 

Miratimi specifikimet teknike të IATF16949: 2016 për të zbatuar në mënyrë rigoroze të sistemit të menaxhimit të cilësisë për të siguruar produktet që plotësojnë kërkesat e konsumatorit.

Vazhdimisht përmirësim:  

nëpërmjet trajnimit, drejtimin dhe shfrytëzimin e potencialit të punonjësve, për të promovuar kompaninë për të vazhdimisht të përmirësuar efikasitetin, uljen e kostos, dhe të qëndrojnë zhvillimin e qëndrueshëm.

Vazhdimisht risi dhe kënaqësinë e konsumatorit:

Vazhdimisht zhvillimin e modeleve të reja të produkteve të përshtatshme për të arritur përtej pritjeve të konsumatorëve dhe të rritur kënaqësinë e konsumatorit.