Gambar Company

 

Zhejiang lurah Filtrasi Technology Co., Ltd.

(Previous minangka Zhejiang Rongsun Filter Co., Ltd.), iki diadegaké ing provinsi Guangdong ing 1999, saiki dumunung ing kutha Jiaxing, iku salah siji saka Enterprises anjog ing heavy-tugas industri Filter automotive. Kanthi ibukutha kadhaptar saka 30 yuta RMB, workshop 31 ewu meter lan luwih saka 200 karyawan, lurah wis 10 yuta kapasitas produksi taunan saka macem-macem jinis saringan.

Liwat inovasi lan pembangunan 20 taun ', lurah wis dikembangaké luwih saka 1000 jinis produk, panutup machinery construction, abot-tugas trek, bus kemewahan, kapal, diesel penggerak set, compressors online, tetanduran daya, lingkungan Proteksi, sesuci, lan akeh liyane wilayah industri sing gegandhengan. Company uga sarwa dumadi sawetara tugas cocog OEM manufaktur internasional kesuwur ', netepake hubungan apik kerjasama karo sawetara Enterprises kondhang, kalebu Doosan Group, pall Corporation. Saiki, lurah wis dijupuk ISO9001, IATF16949: 2016 sertifikat manajemen kualitas sistem, ISO 14000 sertifikat manajemen lingkungan, kang siji saka perusahaan direktur mesin obong panitia asosiasi Filter internal Cina, lan anggota saka China Teknologi Market Association Filtrasi lan Separation Society.

Terus ngluwihi perusahaan misi Lurah kang. We would like to tenanan kerjo bareng karo sampeyan kanggo nggawe account global lan mangsa luwih apik melu!

BUDAYA, Indonesia

Kebijakan QUALITY: 

Strictly Control, Terus Asil dandan, Saya Innovation, Kepuasan Customer

Strictly CONTROL: 

Nganggo specification technical saka IATF16949: 2016 kanggo strictly ngleksanakake sistem manajemen kualitas kanggo njamin produk sing ketemu requirement customer.

Terus-terusan dandan:  

liwat latihan, pembinaan lan eksplorasi potensi karyawan, kanggo ningkataké perusahaan terus-terusan nambah efficiency, ngurangi biaya, lan tetep pembangunan.

Saya Inovasi lan customer kepuasan:

Terus-terusan ngembangaken model anyar produk cocok kanggo entuk ngluwihi pangarepan customer lan nambah customer kepuasan.